Blog

Filmimpressie SHIFT #3

shift happens header

Het heeft even geduurd, maar de filmimpressie van SHIFT #3 is nu online te bekijken. Shift Happens bijeenkomsten, kortweg SHIFTS, zijn inspiratie-avonden waarin dieper ingegaan wordt op actuele onderwerpen m.b.t. maatschappelijke vernieuwing.

, , , , Een reactie plaatsen

Weg met MVO

WegmetMVO

Sinds mei help ik mee aan de filmopnames voor Weg met MVO, een initiatief van av-producent Ruben Koerhuis en journalist Petra Pronk. De kwaliteit van de videoserie ligt erg hoog en ik wilde graag meer kennis opdoen over de gang van zaken achter de camera. Weg met MVO is ontstaan vanuit MVO Leiderschap, een onafhankelijk opiniekanaal op het gebied van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. WegmetMVO.nl biedt een podium aan mensen uit verschillende hoeken van de samenleving, die een sleutelrol vervullen in de discussie over duurzaamheid.

, , , , , , , , Een reactie plaatsen

Trick riding team The Future Guys

Still uit een video van de Future Guys

Van woensdag 21 mei t/m zondag 25 mei 2014 vind de 15e editie van Jumping Etten-Leur plaats. Jumping Etten-Leur is al jaren een hoog aangeschreven evenement, waar (inter)nationale en regionale ruiters aan deelnemen. Ik was vier dagen aanwezig als cameraman voor UHorse.

, , , , , , , Een reactie plaatsen

Jumping Etten-Leur met UHorse

Jumping Etten-Leur

Van woensdag 21 mei t/m zondag 25 mei 2014 vind de 15e editie van Jumping Etten-Leur plaats. Jumping Etten-Leur is al jaren een hoog aangeschreven evenement, waar (inter)nationale en regionale ruiters aan deelnemen. De terreinen van Hoeve de Grient worden deze dagen omgetoverd tot één grote wedstrijdarena.

, , , , , 2 Reacties

Een brief aan de koning

Brief aan de Koning
Op donderdag 13 maart heb ik filmopnames gemaakt bij een bijeenkomst van de Gemeenteraad van de Toekomst. De Gemeenteraad van de Toekomst is een initiatief waarbij vertegenwoordigers van gemeenten, tijdens zes seminars, op zoek gaan naar eigentijdse oplossingen, zodat gemeenteraden zich goed kunnen voorbereiden op de toekomst. De resultaten van de werkgroep zijn samengevat in een Brief aan de Koning, welke deze middag werd overhandigd aan (de plaatsvervanger van) minister Plasterk.

, , , Een reactie plaatsen