Blog

Filmimpressie SHIFT #3

shift happens header

Het heeft even geduurd, maar de filmimpressie van SHIFT #3 is nu online te bekijken. Shift Happens bijeenkomsten, kortweg SHIFTS, zijn inspiratie-avonden waarin dieper ingegaan wordt op actuele onderwerpen m.b.t. maatschappelijke vernieuwing.

, , , , Een reactie plaatsen

Weg met MVO

WegmetMVO

Sinds mei help ik mee aan de filmopnames voor Weg met MVO, een initiatief van av-producent Ruben Koerhuis en journalist Petra Pronk. De kwaliteit van de videoserie ligt erg hoog en ik wilde graag meer kennis opdoen over de gang van zaken achter de camera. Weg met MVO is ontstaan vanuit MVO Leiderschap, een onafhankelijk opiniekanaal op het gebied van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. WegmetMVO.nl biedt een podium aan mensen uit verschillende hoeken van de samenleving, die een sleutelrol vervullen in de discussie over duurzaamheid.

, , , , , , , , Een reactie plaatsen

De Liefde 3.0

de liefde 3.0

Waarom is het voor heel veel mensen ingewikkeld om liefde te geven en/of te ontvangen? Deze vraag inspireerde vier vrouwen om op zondagmiddag 29 juni een energieke & prikkelende middag te organiseren, die geheel in het teken staat van de Liefde 3.0. Ik ben deze middag aanwezig met een filmcamera, zodat je achteraf een filmische impressie van het evenement kunt bekijken.

, , , Een reactie plaatsen

Trick riding team The Future Guys

Still uit een video van de Future Guys

Van woensdag 21 mei t/m zondag 25 mei 2014 vind de 15e editie van Jumping Etten-Leur plaats. Jumping Etten-Leur is al jaren een hoog aangeschreven evenement, waar (inter)nationale en regionale ruiters aan deelnemen. Ik was vier dagen aanwezig als cameraman voor UHorse.

, , , , , , , Een reactie plaatsen

Jumping Etten-Leur met UHorse

Jumping Etten-Leur

Van woensdag 21 mei t/m zondag 25 mei 2014 vind de 15e editie van Jumping Etten-Leur plaats. Jumping Etten-Leur is al jaren een hoog aangeschreven evenement, waar (inter)nationale en regionale ruiters aan deelnemen. De terreinen van Hoeve de Grient worden deze dagen omgetoverd tot één grote wedstrijdarena.

, , , , , Één reactie