Blog

Een brief aan de koning

Brief aan de Koning
Op donderdag 13 maart heb ik filmopnames gemaakt bij een bijeenkomst van de Gemeenteraad van de Toekomst. De Gemeenteraad van de Toekomst is een initiatief waarbij vertegenwoordigers van gemeenten, tijdens zes seminars, op zoek gaan naar eigentijdse oplossingen, zodat gemeenteraden zich goed kunnen voorbereiden op de toekomst. De resultaten van de werkgroep zijn samengevat in een Brief aan de Koning, welke deze middag werd overhandigd aan (de plaatsvervanger van) minister Plasterk.

, , , Een reactie plaatsen

Een kijkje achter de fotoshoot

behindthescenes
Een kijkje achter de schermen bij een fotoshoot van fotograaf Elmar Dam voor Somnia Romantica en Elegant Curiosities. Een productieve zomerdag op een fantastische locatie en een nog mooier staaltje samenwerking tussen creatieve breinen.

, , , , , , Een reactie plaatsen

Klassiek duo Donna e Mobile

donna e mobile

Halverwege maart mocht ik voor de tweede keer filmen bij een bijeenkomst van de Gemeenteraad van de Toekomst. Deze keer geen seminar, maar een bijeenkomst waar een belangrijk stuk schrijven werd overhandigd aan een minister. Deze middag was ook het klassieke duo Donna e Mobile aanwezig. Een muzikaal intermezzo van harpiste Rose en sopraan Mayke.

, , , Een reactie plaatsen

De toekomst van de gemeenteraad

Gemeenteraad van de Toekomst header
Op 6 december heb ik de zesde bijeenkomst van de Gemeenteraad van de Toekomst gefilmd. De maatschappij is constant in beweging en dit heeft grote invloed op de verhouding tussen raad en burger. Bij de Gemeenteraad van de Toekomst gaan vertegenwoordigers van gemeenten, maatschappelijke betrokkenen en burgers, in zes seminars, op zoek naar eigentijdse en innovatieve oplossingen waarmee gemeenteraden zich kunnen voorbereiden op de toekomst. Het thema van deze laatste bijeenkomst was Besluitvorming.

, , Een reactie plaatsen

Visie van het KinderKookKafé

kinderkookkafe

Tijdens mijn stageperiode (augustus 2011 – januari 2012) bij VideoLogic heb ik mijn eerste zelfstandige projecten uitgevoerd, waaronder een project voor het KinderKookKafé in Amsterdam.

, , , , , Een reactie plaatsen