Explanimation Taleninstituut Nederland

Taleninstituut Nederland

Voor één van mijn laatste projecten heb ik samengewerkt met Bas Bakker. Bas maakt, als de Betekenaar, ideeën, processen en verhalen visueel inzichtelijk met behulp van tekeningen. Voor dit project heb ik Bas zijn tekeningen in beweging gezet en voorzien van ondersteunend geluid. Het resultaat is een grafische animatie waarin de diensten van Taleninstituut Nederland helder worden gepresenteerd. We zijn zelf erg te spreken over het resultaat, maar horen natuurlijk graag wat jij ervan vindt!

Taleninstituut Nederland verzorgt zakelijke taaltrainingen op locatie of in één van de vier grote steden. Tijdens de taaltrainingen leert men de taal en zakencultuur kennen en er wordt extra aandacht besteed aan situaties die iemand tegen kan komen in zijn of haar vakgebied.

Naast Bas en ik hebben ook copywriter Marieke van Seggelen, sound designer Renger Koning en stemartiest Chris Kloosterman bijgedragen aan deze productie.

Vraagt jouw product of dienst ook om een heldere presentatie? Misschien kan een explanimation uitkomst bieden. Tijdens een vrijblijvend kopje koffie of thee bespreek ik graag de mogelijkheden met je. Neem gerust contact op om een afspraak te maken!

, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>