Online videoplatform Mammietalks

mammietalks_header

Hoeveel waarde hecht jij nog aan een promotietekst van een fabrikant? Mammietalks.nl is een videoplatform dat (aanstaande) moeders helpt in de zoektocht naar de juiste producten. Moeders delen hun persoonlijke ervaringen via korte video’s, waarin ze zowel de voor-, als nadelen belichten. Andere moeders kunnen weer op deze reviews reageren. Op deze manier kun je je als (aanstaande) moeder beter voor laten lichten over producten en diensten die je aan zou willen schaffen voor je kleintje.

Als video-editor zorg ik er voor dat de losse filmopnames die de moeders maken, als vlotte, informatieve video’s op het platform kunnen verschijnen. Er staan op dit moment meer dan 100 reviewvideo’s online en steeds meer moeders vinden hun weg naar de website.

Van 20 t/m 24 februari is Mammietalks aanwezig op de Negenmaandenbeurs (stand 08.531) en op zaterdag 23 februari ben ik ook van de partij. Mocht je één van deze dagen de beurs bezoeken, vergeet dan niet om een videobericht achter te laten bij de stand. Je maakt op die manier kans om met een limo thuisgebracht te worden!

, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>