Jumpcut naar New York!

hi_new_york

Mijn afstudeerfilm Jumpcut gaat naar New York! Jumpcut wordt vertoond op de tiende editie van het filmfestival CineKink NYC, welke plaats vindt van 26 februari tot 3 maart.

Het zorgvuldig samengestelde programma van het kinky filmfestival laat de grote verscheidenheid van seksualiteit zien. Het filmaanbod loopt uiteen van documentaire tot drama, van komedie tot kunstzinnig experimenteel en van een beetje stout tot heel expliciet. Naast filmvertoningen kent het festival een korte film competitie, publieksprijs awards, presentaties, feesten en een gala-kick-off fundraiser.

In 2013 gaat CineKink, met een selectie van de films, op tour langs o.a. Las Vegas, Portland, Los Angeles, Chicago en Washington, DC.
cinekink
Ik ben hier echt onbeschrijflijk blij mee. Het is bijna een half jaar geleden dat ik de envelop met DVD richting New York stuurde en al die tijd heeft het in m’n achterhoofd zachtjes zitten zoemen. Het moment dat je dan te horen krijgt dat je film inderdaad de oceaan overgaat.. Je hoopt dat het gebeurt en je kunt het heel stiekem een klein beetje verwachten, maar niets weegt op tegen de bevestiging dat het inderdaad gaat gebeuren. WAUW.

– Tot nader bericht ben ik jubelend rondjes aan het rennen.

, , , ,

2 reacties op Jumpcut naar New York!

 1. Rick schreef:

  “- Tot nader bericht ben ik jubelend rondjes aan het rennen.”

  Dat wordt dan heel lastig om je een hand te schudden, dus bij deze maar even digitaal …
  GEFELICITEEEEERD!!!
  Greetz, Rick.

 2. Papa schreef:

  Sas, geweldig dat je film naar New York gaat, ongelooflijk. Ik begrijp dat je trots bent, dat ben ik ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>