Muziek na jaren stilte

Ik heb jaren geen muziek geluisterd als ik met de trein, metro of bus reisde. Gisteren heb ik voor het eerst de radio-functie van m’n smartphone gebruikt. Met verrassend resultaat.

“Muziek luisteren na 3 jaar stilte tijdens het reizen maakt wel een BOEL creativiteit los zeg, wauw. Allerlei filmische beelden duiken op uit het achterste van m’n geheugen, zeggen gedag en worden dan alweer verdrongen door vervormingen van zichzelf. Nieuwe, sprankelende ideeën, net geboren, vol van levenslicht. Niet allemaal levensvatbaar, maar een indruk maken ze zeker. Misschien is dat ook wel hun enige doel en was uitgroeien nooit een serieus scenario. Niet alles is een eindproduct.”

,

Één reactie op Muziek na jaren stilte

  1. @SaskiaQuax schreef:

    Een wat persoonlijker blogje. Ik probeer een balans te vinden tussen semi-officiëel en wat persoonlijker nieuws. http://t.co/wIV1UI3o

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>