Interview en ledendag OVPN

Ik ben sinds begin september het jongste lid van de Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN), wat volgens de voorzitter een goede reden is voor een interview in het maandelijkse blad. Zo gezegd zo gedaan. Tijdens de ledendag zijn Dennis, ook pas lid, en ik samen op de foto gezet door Cok van den Berg en vervolgens heeft Manuela Bijl van Uitroepteken er een mooi stuk bij geschreven. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door het resultaat! Als je op de thumbnail klikt kun je het interview lezen.

Interview Ondernemers Vereniging Pijnacker-Nootdorp 2012

Twee weken nadat ik lid werd van de OVPN, vond één van de jaarlijkse hoogtepunten van de vereniging plaats: de ledendag. Dit jaar was het thema ‘Back to basic’ wat onderstreept werd met een bezoek aan de bioboerderij Hoeve Biesland. De boerderij ligt ingebed in verschillende natuurgebieden, wat de fietstocht er heen al tot een klein feestje maakte.

Het programma was zo samengesteld dat men zelf kon bepalen in hoeverre men back to basic wilde gaan. Ik hield het bij wandelen door het weiland en luisteren naar interessante feiten over de boerderij en omgeving door een vogelaar, maar poolstokhoogspringen, jeu-des-boules en het melken van een koe behoorden ook tot de mogelijkheden. Moge duidelijk zijn dat de informele sfeer van de vereniging goed naar voren kwam. ;)

De dag werd afgesloten met een barbecue met o.a. biologisch vlees van eigen boerderij en als dessert kon men terecht bij een heuse barista. Ik vond het een aangename eerste kennismaking met de vereniging in zijn geheel, als mede met de leden die ik één op één heb gesproken. Ze gaan me zeker terug zien!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik er wel geregeld tussenuit ben geknepen om de kalfjes te aaien. Ik heb een zwak voor jonge beesten en.. eh.. nouja, kalfjes. Zegt dat niet genoeg?

, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>